onsdag 26 januari 2011

Hockeyskyddet!

Detta är Judiths hockeyskydd, eller von Rosens skena som det också kallas! Det var nämligen så att när vi skulle åka från BB så upptäckte barnläkaren att Judiths vänstra höft inte växt runt höftkulan. Därför har hon en skena som fixerar höften så den kan växa runt kulan. Hon bryr sig inte om skenan alls, vilket är skönt. Dessutom blir hon stabil att hålla i. Dock innebär det också att vi måste åka till sjukhuset en gång i veckan för att bada henne eftersom vi inte får ta av henne skenan själva. Vi var där idag och badade och Judith fick sitt första klistermärke, ett tjockt mjukt med Lilleskutt som hoppar med en blomsterbukett!( Vilken tjej! Snart kommer hon börja prata och springa också!) Tyvärr fick vi också veta att hon ska ha skenan i alla 12 veckorna. Vi tänkte att eftersom det ser så bra ut kanske vi skulle slippa den efter sex veckor. Men som sagt, allt kan vara värre och det finns värre fel man kan födas med så vi deppar inte! Det är inte alla som har ett så coolt och skräckinjagande skydd........

2 kommentarer:

  1. Coolaste tjejen helt klart!! Skönt att hon inte bryr sig om den. Tiden kommer rusa iväg och snart slipper hon den. Saknar hon den så kan hon ju alltid bli hockeyproffs. Hoppas det är mycket pengar i det när hon blir stor så hon kan försörja sin mor och far. Många kramar från Snäckan och Kurt :-)

    SvaraRadera
  2. Gud så söt hon är!! Så liten hon ser ut, jag fick aldrig se Teo när han var så liten för då låg han fortfarande i magen, hehe. Jag har jobbat med en tjej som hade en likadan skena när hon var nyfödd. Det verkar inte vara allt för ovanligt att barn har såna. Här är en tjej med logg vars dotter hade det har jag för mig; solouniko.blogg.se. (Om du inte sett den förut:))

    Finaste filten har din lillskrutta också! Älskar det där printet från Po.p!

    Kram kram

    SvaraRadera