tisdag 13 april 2010

En sko klar!


Nu är äntligen ena converse-skon klar! Ganska söt tycker jag. Här finns mönstret! http://crochetra.blogspot.com/2008/07/virkade-converse.html Fick tillbaka matematiktentan från Chalmers idag, VG! Jippi!

Jag är förslappad!

Nu är klockan halv åtta och jag ska till skolan. Jag har varit ledig en vecka och det har varit så skönt, men det är så svårt att komma i gång igen.

Igår var vädret helt underbart och mitt långpass 21,1 km kunde springas i 3/4 taights och t-shirt! Passet kändes förvånansvärt bra med tanke på att jag bara sprungit 18 km på löpband som längst den här säsongen. Jag tog det lugnt och var faktiskt inte gråtfärdig när jag kom in i mål. Tiden blev ändå bara 1 minut från gbg-varvets tid förra året.

I helgen fick jag presentkort i en garnaffär av min syster. Det blev mycket garn och nu har jag börjat virka på en filt som går i turkost, brunt och beiget. Det ser bra ut. Dessutom har jag påbörjat min bebis-converse. Herregud vad små de är. Så gulligt. Det är nästan så jag får onda tankar om att skaffa barn nu.

Nä, nu är det väl bara att ta sig i kragen och åka iväg till skolan. Jag ska inte klaga, C åkte iväg vid sex idag på morgonen........men han är morgonpigg så jag vet inte om det räknas!

Förresten, vilket avsnitt det var igår på mitt favvoprogram för tillfället! =)