tisdag 31 augusti 2010

Veckan i stort

Imorgon gäller det! Då börjar första kursen och på torsdag börjar andra. Det ska bli väldigt skoj. Just nu tar jag det superlugnt. Tvättar barnkläder och sängkläder så det är färdigt att ta fram när det börjar närma sig jul. Som min moster sa; du vet ju att det blir i december......=)
Sen håller jag på med två egna projekt, jag syr julkalender till min lillasyster och virkar en barnfilt med mormorsrutor till Rune. De måste definitivt vara klara innan födseln. Dessutom ska jag montera min andra systers julkalender! Det går sakta men säkert framåt.

På torsdag går färden till mamma och på fredag åker vi, mamma och syster till sthlm. Ja, vi skulle ju sprungit tjejmilen....men det blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig. Wighan påminde mig senast förra veckan om att jag sagt att jag minsann skulle springa in i det sista när jag blev gravid............Det blev visst tvärtom. Men idag så ska jag o C försöka ta en cykeltur för det får jag göra! =)
Iaf så ser jag fram emot sthlm väldigt mycket ändå! Vi ska heja på Lisa och även på min faster Leena! Ja och gå på stan och äta god mat. Nice!

Nu kanske ni undrar vad C ska göra hemma under tiden?! Jo han ska måla om säger han. Detta för att han slipper ha mig i hasorna hela tiden! Kanske någon vägg tapetseras oxå.......observera att det inte är jag som tagit initiativ till detta......jag tror att det är fler än jag som "boar"........