tisdag 26 oktober 2010

Mera Runesnack!

Idag var det dags för barnmorskebesök och föräldragrupp. Under första timmen lyckades jag nästan svimma så barnmorskan fick leda iväg mig och lägga mig på vänstersidan i hennes rum, Sorry Wighan, men vänstersidan is the shit, inte högersidan.......jag som trodde att den dåliga cirkulationen var över.......men tydligen är det väldigt få saker som försvinner om man ignorerar dem. I vissa ögonblick tänker jag att varför skaffade vi inte katt........
I alla fall är allt bra med Rune, 150 slag/minut slog det lilla hjärtat med. Jag kunde talat om redan innan att den rackaren mådde prima för nu sparkas och slåss den rejält mot alla möjliga organ. Hans pappa får nog ta det med henne/honom för mig har den redan slutat lyssna på. =)

Jag fick dessutom se min magkurva idag....hehe. Jag låg minsann i normalintervallet, men numera ska jag gå på diet. Så väldigt långt var det inte till kurvans max. Min mage nådde upp till 30 cm, tydligen ska den bli 36 cm. Det innebär att jag kommer bli större, men jag tröstar mig med att min käre morbror sa; så stor är hon ju inte....tack! Det kändes mkt bra!

Helgen tillbringades hos mamma och det är också otroligt självförtroendehöjande, särskilt när mammas sambos dotter är där. Det går inte att känna sig dålig med en sådan supporter! Tack för allt.
Dessutom är vaggan monterad och bäddad. Min käre morfar gjorde den 1983 och både jag och min syster har sovit i den. Nu är den klar för nästa generation.