tisdag 16 mars 2010

Ny vecka!



Härligt med en ny vecka. Min började med ett besök från syster yster från Jönköping. Det är alltid trevligt när hon kommer och det blev som vanligt en hel del affärer. Det är svårt att låta bli när hon är med för hon är mycket inspirerande! Vi båda kom hem med stora tekoppar från indiska. Vi provdrack dem och tro mig, de fungerade mycket bra. Dessutom köpte vi nya manchetter från favoritmärket Cult! Ah, man vill ju ha precis allt därifrån. Kolla in Hönan Agda, båda våra hjärtan sa "vill ha...." Dessutom hade syster med sig kläder som vi beställt från Ellos. Två nya farfarströjor, ett linne och två kortärmade tröjor var perfekta. Numera är det kul att köpa kläder.

Vi hann med att träna på gymmet också. Min syster satte nytt rekord, bra jobbat! Kvällen avslutades med lasange och en stor skål popcorn med hot n´sweet-krydda. Gött!

Idag har jag varit på skolan och räknat på provtentor. Ibland känns det hopplöst och ibland känns allt bra. Varje gång jag löser ett tal vill jag ställa mig upp och dansa samtidigt som jag sjunger en sång. Men så kan man ju inte göra.........

Nu vill jag avsluta med ett klagomål........vilka idioter är det som låter sina hundar skita överallt när det är snö och sedan tror att det bara försvinner för att det kommer mer snö över??? Det gör det inte kan jag tala om! Nu när nästan all snö är borta så får man springa slalom mellan hundskitarna istället. Jäkligt äckligt faktiskt!