tisdag 25 maj 2010

Ute ur hemtentagrottan!

Härligt, jag sitter här med otvättat hår och med ett litet odörmoln som skimrar svagt grönt kring mig. Nu är nämligen den sista hemtentan färdig! Det har varit hårt och slitsamt, men nu ser jag ljuset igen. Ja och Calle blir nog glad av att komma hem till en sambo som han kan stå närmare än 5 m utan att behöva gasmask! =)

Ja, nu måste jag få klaga lite! Det är nog helt legalt om man är i nionde veckan tror jag. Jag är konstant sjösjuk och risken för förstoppning och hemorojder bara ökar för varje dag. Dessutom ska man börja springa på toa eftersom livmodern trycker på blåsan och senare kommer man inte kunna hålla tätt utan måste göra olika knipövningar..........och inte nog med det! När nu Rune väl kommer ut.....ja då när man trodde att det skulle vara över......ja då kommer avslaget (ni som inte vet vad det är......ta reda på det innan ni skaffar bebis!!.........VARFÖR BERÄTTAR INGEN DETTA INNAN??? Den där lilla rosablågrönalilagula dimman man ska vandra i och allt är bara underbart, vart faaaan tog den vägen???

Men och andra sidan, illamåendet är ett positivt tecken och det finns alltid de som har det värre och Rune är ju kvar än så länge så jag har kanske inte någon rätt att klaga ändå!

Nu ska jag ta en dusch sedan göra pannkakor! Jag äter pannkakor minst en gång i veckan. Bra mat det där.......... Här ligger jag i kökssoffan efter några stycken, med ingefärste och mina trotjänare åksjukearmbanden! Haha, jag förstår att Calle inte kan få nog av mig.......