fredag 12 mars 2010

Lite om allt!

Jodå jag överlevde buggen utan fall, men när vi skulle göra buggturen "plogen" så lyckades C armbåga mig i pannan. Hm, vi två kanske inte ska dansa med varandra ändå? Vi fick lära oss två turer till, kill- och tjejkram och armkroken.....det låter ju som en utekväll i parken.....=)

Igår tränande jag på gymmet. Det gick sådär eftersom jag hade så ont i magen redan innan jag ens kom dit. Men det som inte dödar det härdar tänkte jag och sprang ändå. Det är när man göra sådana saker man undrar lite över hur man fungerar. Det hade ju varit bäst att stanna hemma, men jag antar att man tänker att det kanske går över och i så fall har jag ju missat ett träningspass. Eller vad säger du Lisa? Du hade ju också ett sådant pass i veckan.

Idag åker mamma, A, L och T till Kanarieöarna! Inte helt fel. Jag fick direktrapport från flygplatsen där de båda damerna satt med ett glas vin! Hoppas att ni får det toppen.

Själv åker jag ju till Kosta idag. Vi ser fram emot det extra mycket. Men innan vi åker ska det bli ett träningspass på löpbandet, 55 min lätt löpning och så ska jag hämta ut mitt paket med nya garner! Det ska bli inneskor från ett mönster som jag hittat på Virka amigurumi. De ser jättefina ut! Hoppas mina blir det också.