lördag 20 mars 2010

Bevis!

Ah, precis hemkommen från den lilla utflykten! Dit ska jag ta min stora familj när de kommer på besök. Här är mitt inhandlade godis, 2,7 hg! C kan intyga detta! C sa att det var den bästa godis butik han varit i och när han säger så, då är det så!

Jag är mycket nöjd med min nya gamla cykel som tog mig dit. Det är C:s farmors, en present från svärmor. Tack och tack till C också som bekostat en renovering av cykeln!

Jippi!

I går var jag så seg på löpbandet. Det längre passet i onsdags satt rejält i benen. Därför tar jag en vilodag idag med. Istället ska jag och C cykla in till Linné och köpa lite godis i den sjukt stora godisbutiken 4-gott! Det svåra är att begränsa sig........en gång köpte jag ju 1,2 kg efter ett längre godisuppehåll. Men det var ju i mitt gamla liv. Nu köper jag bara 2 hg, på sin höjd 3! (eller hur...., tur att C är med och hindrar mig!) Imorgon blir det i alla fall ett löppass till, troligen 1 timmes löpning ute.



Här är min ena grytlapp! Den blev fin tycker jag. Detblir till att virka ytterligare en efter tentan. De är mest prydnad för det är så mycket hål i dem, men det gör inget. Mönstret kommer som sagt från Stjernfalls blogg. Länken hittas i inlägget före detta!