måndag 7 juni 2010

Helg i Sthlm

Grattis till Lisa och Mats och alla andra duktiga löpare som sprang maran i Sthlm i lördags! Man blir inspirerad av att stå där och se på och heja. Jag blir så löpsugen så jag vet inte vad. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln. Idag mår jag hittills bara lite svagt illa, klar förbättring.

I helgen var vi som sagt i Stockholm för att heja och träffa kompisar. Kvällen innan bad jag C att köpa lite choklad till mig, för att jag förtjänade det! Det gjorde han och jag åt snabbt upp en rad innan middagen! Efter middagen tyckte jag att det var dags för efterrätt så jag tog en rad till! Då säger C...........jag tänkte att den där kunde räcka till oss båda imorgon på tåget oxå! Skulle han inte sagt! En sketen 100 grammare kunde jag klämma i mig på två sekunder berättade jag för honom och om det skulle vara på det här viset så kunde det verkligen kvitta! Då kunde han ta sin choklad och ha den för sig själv. Vilken hämnd jag fick till va?! För att straffa honom lite extra så svarade jag inte honom på 5 minuter. Då förklarade han att jag var lite barnslig.........Då kunde jag blivit ännu argare, men eftersom mina hormoner verkar tvärtom på mig så lugnade jag ner mig och höll med! Det ni, oväntad vändning!

Stackars C fick stå ut med mig och min trötthet hela helgen. Jag sov nästan hela vägen på tåget, orkade bara gå en snabb runda på Åhlens för att sedan nästan somna i trappan till Sergels torg, därefter åka till Zinken och checka in på vandrahemmet för att sova en timme till! Kul resekompis va! Sedan åkte vi faktiskt till Lisa och Mats en sväng.

På lördagen träffade jag min bästa barndomskompis Elin! Vi har inte setts på fyra år så det var verkligen dax. Det var så roligt. Vi år våffelbrunch, ja Rune var i himmelriket =). Sen kollade vi på loppet och när klockan var kvart i nio var jag och C hemma på rummet igen och jag somnade! Kul weekend för C..........