torsdag 23 september 2010

ops!

Hehe, jag gick in i en bokaffär idag.......kom ut med 4 st! Åh, jag är hopplös, jag kan ju inte tygla mig alls. Det är hopplöst! Det blev två böcker om att föda och förlossningssmärta, en roman och en om livet under första året som mamma! Det värsta är att jag inte får läsa ikväll eftersom jag borde plugga in i det sista....kanske att jag tjuvläser ett kapitel eller två.......

Godkänd!

Jippi! Jag klarade arttentan, både djuren och växterna. Nu är det bara imorgon kvar med salstenta om ekologi, evolution och människokroppen. Den är jag lite mer nervös för faktiskt.

Nu märks det att Rune börjar bli stor. För en liten stund sen låg jag i soffan och vilade mig efter frukost (jag mår faktiskt skit efter jag ätit, illamående och yr i bollen) och då började den lille att sparka och hålla på så hela magen rörde sig. Det såg helt konstigt ut, verkligen surrealistiskt. Så höll det på i minst tre minuter....vilken bebis. Mitt barn det.......kommer bli något stort. =) Nu har vi bestämt vad den ska heta. Eftersom det är en flicka blir det en liten Judith och om det nu skulle vara en liten pojke så är det en Sixten. Ja det blir C:s efternamn.

Igår köpte jag min belöning för för att jag pluggat så duktigt. Det blev ett mörkrött och ett nougatfärgat nagellack från makeupstore! =) Nu har jag väldigt fina röda naglar. Det var lite klurigt att få till det på tårna....men C erbjöd sig att hjälpa till. Det kommer han få göra tids nog........ska nämligen föda med röda naglar.....hihi!

Har tränat två dagar hittills denna veckan, cykel kondition ett 60 min och ett 45 min. Det känns bra. Ska i väg i dag med. Det blir nog 40 min och imorgon ett pass till. Då blir det fyra! När man sitter där på cykeln och tittar på alla som springer på löpbandet framför en så blir jag lite avundsjuk faktiskt. Och så längtar jag tillbaka till mina 55 kg när man ser alla snygga vältränade kroppar! Men jag längtar ju också efter min lille Rune!