torsdag 22 april 2010

Pussel

I söndags fick jag pusselnojja och gick och köpte ett 3000 bitars pussel med roliga gubbar på. Jag kan berätta att jag hade glömt hur många bitar 3000 st är! Det var fasiken pusselbitar över hela lägenheten. C drog en högljudd suck och skakade på huvudet. Jag tror att han önskade att det var 20 års garanti på mig och att han kunde lämna in min hjärna för lagning alternativt retunera mig till mina tillverkare......men eftersom vi varit ihop i 7 år snart så gäller inte femårs garantin som medföljde......tråkigt C, mycket tråkigt!

Iaf, nu är det dessutom så att min ena lillasyster (2 ½ år gammal) är maniskt pillig och hon kommer imorgon.........så jag måste ha pusslat klart tills cirka 14:00. Vi bor i en liten tvåa där man inte kan stänga dörren till mitt konstverk......... Jaja tänkte jag det ordnar väl sig. Men så sa C de bevingade orden....det där klarar du aldrig.........
Moahahahahahaha, tänkte jag. Det skulle du aldrig sagt till en med familjen nilssonblod från Hylte! Vi är extremt tävlinginriktade och jag har fått lite av det i mig.......så nu måste jag ha pusslat klart på grund av C istället. Jag skulle hellre dö än låta honom vinna. Se honom stå där med viktig min och säga vad var det jag sa...........no way!

Så nu ska jag väl återgå till pusslandet........håll tummarna!