tisdag 24 augusti 2010

Förbud

Igår var jag hos barnmorskan igen. Allt var bra med Rune. Det lilla hjärtat slog precis som det skulle. Min mage var dessutom alldeles normal! Det var skönt att höra för många har sagt att jag är så stor. Men barnmorskan sa att med mina proportioner och eftersom jag bara lagt på mig just över magen så kan jag se större ut än vad jag är. Så det så! =)

Sen fick jag dessutom löparförbud och promenadförbud! Och dammsugningsförbud! Hehe! Min ischias strular. Barnmorskan förklarade att eftersom bäckenet utvidgas så trycker det på nerven och därför ska jag inte snedbelasta, vilket sker vid löpning, gång och dammsugning, bla! Ja, C var med och hörde detta. Hans kommentar var; Där ser du! Skönt att någon professionell sa det till dig också så att du lugnar ner dig! Jag har verkligen världens bästa sambo!! Nu ska vi dela dammsugningen hade jag tänkt. Jag kan faktiskt inte låta honom dammsuga jämt. Jag skulle få så dåligt samvete då. Det tråkiga är ju löpningen, men jag har ju inte sprungit något särskilt eftersom kroppen sagt ifrån en smula. Det har varit så tungt att springa. Nu blir det cykel istället för det avlastar min höft!

Kommentar från skolvärlden: Sjysst badboll, fröken! Hihihi, tänk om du hade andats in helium...då hade du flugit iväg nu......hihihihi