måndag 7 februari 2011

skit.....

Jag pratade med min kloka mamma om att jag snart ska starta med löpning, så hon släppte bomben....att honnog trodde att man inte fick springa på ett bra tag efter förlossning. Så jag kollade runt lite på nätet och tyvärr skriver de flesta likadant. Lättare träning efter 8-12 veckor och löpning i värsta fall efter 6 månader. SUCK! Så nu håller jag på och kör plankan rak 3*1 min och plankan på sidan 3*1 min 2 gånger om dagen + promenader. Det gör jag tills jag varit på efterkontroll hos barnmorskan. Då ska jag kolla vad hon tycker om löpning. Den 22 februari startar jag i alla fall med cykel på gymmet. Undra om man kan köra crosstrainer också? Det borde ju vara skonsammare mot bäcken och fogar.

Detta innebär ju också att det ända jag kan göra riktigt ordentligt är kosten för att börja tappa de överflödiga kilona så det startar jag med redan imorgon. Jag har ju första bröllopet att gå på i april och det andra i juni..........jag vill INTE kunna ha samma klänning på dem. Lite lurigt är det med kost och amning, vet inte om jag får i mig tillräckligt. Nu brukar det ju inte vara mitt bekymmer att få i mig för lite, men min matlust är minimal och jag äter inte så himla bra just nu. Det är en del att jobba på......

Annars är livet hemma ganska enformigt! Amma, byta blöja, amma, amma igen, byta blöja, hoppas hon sover......nej nu vaknar hon efter tre minuter i egen vagga, natta genom att vandra runt i lägenheten med henne på bröstet, lägga ner i vagga, hoppas hon sover......nej där vaknar hon igen efter fem minuter, natta i babybjörnen igen samtidigt som man hänger tvätten, plockar sedan ur diskmaskinen, lägger henne i vaggan.....ja hon sover själv, duschar i fem minuter, nä nu vaknar hon igen, ammar, byter blöja, ammar igen, tittar på reprisen av masterchef på åttan, pratar med syrran medan jag ammar, byter blöja, ammar igen, nattar henne........nä hon sover inte i vaggan själv....., ammar, byter blöja, hänger tvätten med Judith i babybjörnen, Judith skriker otröstligt (ej hungrig), sätter på Sing medPeter Jöback hon somnar, vågar inte lägga henne i vaggan igen, sätter på ny tvätt, tar en macka, lägger Judith i vaggan ändå......hon sover i tre timmar!, ammar, byter blöja, ammar igen, byter blöja, C kommer hem!

Vart tog mitt liv vägen?