onsdag 28 april 2010

Jippi!

Imorgon bär det av till den kungliga huvudstaden. Vi ska besöka Lisa och Mats och det ska bli så himla skoj. Det var längesedan vi träffade dem och det är alltid lika roligt. Det blir mycket löparsnack och vi ska springa iaf 2 gånger! Det är inte hos alla vänner löpning prioriteras. Tur att vi är lika på det viset! Det är bara synd att de bor i fel stad..........hehehehe! I kväll har jag har hållt på att dona och greja med en liten present till dem, men det kan jag inte avslöja än. Men jag är nöjd, mycket nöjd! =)

Sandarnas BK

I GP har man kunnat läsa att Sandarnas BK med en alldeles ny styrelse har lagt ner sitt bästa lag, damlaget som är ett taopplag i div 2. De skulle gå i konkurs om de inte gjorde så för att damernas resor kostar för mycket. Istället satsar man på herrlaget som ligger i div 4, men som klubben ska försöka få upp upp i div 3. Man ska ha kvar damjuniorerna och låta dem gå upp i lägsta divisionen om de vill det när det är dags. På frågan om varför denna prioritering gjordes svarar ordföranden att "det där handlar nog om kultur"."Kultur?" svarar GP. Ordföranden fortsätter: "Sandarnas BK har en lång historia som till stor del byggts på herrlaget". GP: "Så därför fick damlaget ta smällen?" SAndarnas BK: "Så vill jag inte se det. Hade vi inte lagt ner damerna hade klubben gått i konkurs."

I Usa hade man slavara länge.............det var ju också en kultur så varför skulle man inte fortsätta med det då???????????? Eller att kvinnor inte kunde idrotta som män.....det var ju också så i vår kultur. Det var skadligt för kvinnors hjärna att tävla......men det handlar ju om kultur så då är det okej att fortsätta på samma sätt och inte förändra satsningar eller dylikt!