tisdag 17 augusti 2010

Så mycket roligt!

Efter en grymt trevligt helg i Karlskrona så skulle man ju börja jobba! Hela den veckan var tung och jobbig. Men på onsdagen så kom Elin min barndomskompis. Det var så himla roligt att träffa henne igen. Tyvärr skulle jag upp och jobba dagen efter så vi somnade ganska tidigt, men jag hade kunnat sitta uppe hur länge som helst och prata!
Dessutom hade hon med sig så söta kläder till Rune. Titta här:
Inte så bra bilder, men de får duga!


I kameran hittade jag också den här bilden på C och min yngsta syster. De skrapar färg från fönstret på ön! Det blev mycket bra. Jag tror att det var syrrans blå kratta som gjorde det!

Igår var jag och C i mataffären. Då gick jag runt och tittade lite på kakorna i kyldisken. C kom och hämtade mig och sa: "Sluta nu Helena, du har faktiskt inga cravings!" Svaret: Men jag kan väl skaffa.......mycket moget av mig! Sedan plutade jag kanske lite med munnen och då sa han: Sluta Helena, någon jag känner kanske ser mig.......
Ingen förstår hur dåligt jag mår.........=)
Dessutom idag fick jag reda på att jag är "en sådan där som bara luktar på bodybutter, men inte köper något". Det var iaf det de jävla typerna på Bodyshop på Frölunda torg som sa när de såg mig lukta omkring. De trodde de var diskreta.........Nu skulle jag faktiskt köpa en som luktade gott för att jag ska smörja in min mage! För att pigga upp mig lite i min lilla augustidepression. Det blev ju så mycket bättre efter det.......jo ja, jag köpte krämen ändå. Men jag funderade hela tiden i kassan om jag skulle säga något.........nä, jag sa inget, snäll som jag är!
Så: BODYSHOP på FRÖLUNDA TORG HAR KASSA EXPEDITER SOM INTE BEHANDLAR SINA KUNDER PÅ ETT BRA SÄTT!
Skål!