torsdag 1 april 2010

April, april!

Idag är det första april och det har märkts. Hela dagen har jag blivit lurad av eleverna med skämt som: "jag ska till Spanien imorgon.........april april" eller "du har ris på tröjan där....april, april....". Tänk er sedan när de säger detta 30:e gången......inte lika kul längre. Jag sa till dem att lite mer sofistikerade skämt uppskattas! =) Sedan lurade vi lärare alla elever på skolan. Någon hade kommit på att det var hjärnhalvedagen idag och att forskare hade upptäckt att man tränade hjärnhalvorna olika. Eftersom man bara gör saker med sin bästa hand, fot eller sida så behövde man träna den andra sidan. Därför tillägnas detta en dag. Därför fick eleverna räcka upp fel hand och skriva med fel hand osv. De gick på det stenhårt! I vår klass höll jag en lektion som handlade om vad vi firade de olika påskdagarna och de fick skriva upp dagarna och några stödord på varje. De pustade och stönade hela tiden. Det var så roligt. Efter halvtio-rasten fick de reda på att de var lurade. Hahahaha! Ingen blev arg utan alla skrattade lite generat.

Snart börjar mitt ena favoritprogram, Biggest looser. Ja jag vet, inget kvalitetsprogram, men de är grymt duktiga. Jag sitter i soffan och kan inte fatta att de är så stora.........medan jag stoppar handen ner i min popcornskål.......jag vet inte...........popcorn är verkligen gott, särskilt med hot n sweet-krydda på! =)

Imorgon bär det av till Gislaved för påskfirande! Det är påskpromenad med korvgrillning, vätskestationer (iaf förra året) och trevliga människor. Sedan är det nog hemma hos mammsen och A. Vi stannar påskafton också. Jag ska göra en kaka till lördagen........vi får se hur det går. Det blir en körsbärscheesecake från Tårtspecialisten. Den ser så god ut!

Nix, nu ska jag fortsätta på mina äggvärmare! Glad påsk!