fredag 21 januari 2011

Motion

Första dagen med promenad inledd! Igår gick jag och Judith till BVC och hem igen. Det är jag nöjd med. Idag är det fredag och jag borde ta mig ut idag med, men det är en tjock dimma utanför fönstret så det lockar inte.

Idag har jag kollat runt på löparvagn. Det verkar vara en baby Jogger Performance som gäller för ca 6300 kr! Nu är det så att C och jag har sparat ihop pengar just för detta ändmål. Här kan ni se Baby Jogger Performance Frågan är bara om Judith är tillräckligt stor i sommar för att sitta i en sådan. Det hade varit roligt att få springa med C igen. Plan B är att ta med Judiths farmor så får de promenera medan jag och C springer!

Får se om jag kan hålla mig fram tills den 22 feb. Kanske kan det bli så att jag tjuvstartar lite......får se hur jag gör!

Ja Judtihs mormor undrade varför jag inte tog upp risk/chansen att Judith ärvt hennes löpsteg. Men jag tror kanske att hon ärvt envisheten istället och med den kan man också komma långt! =)
Och är man en albatross så är man, det gäller bara att försöka ta sig upp i luften. Det kan behövas starthjälp ibland. ;) Som ni vet så är det denna eminenta, storartade fågel som äter så mycket att den inte kan flyga vidare.......=)