torsdag 15 juli 2010

snart åker vi!

Jippi, om 1 ½ dygn sitter vi på olanet till Split! Det ska bli så gött. Nu har jag packat det mesta. Det sista ska inskaffas imorgon, böcker solkräm, korsord mm! Förra gången i Kroatien hade jag med 14 böcker för 14 dagar. De tog slut alldeles för tidigt. Då drog jag iväg med C på alla möjliga utflykter. Men denna gången ska vi bara vara iväg i en vecka så jag tar nog bara med mig fem sex böcker!

Min mamma och syster var här sos mig i veckan! För att läsa hur det var rekommenderar jag er att läsa på sidan "trollmor springer" som jag länkat till under löparbloggar. Där är även en mycket vacker bild på mig och Rune! =)

Imorgon är det dags att fixa semesterfrisyren. Jag är grymt långhårig. Jag ska till Caroline på Aqua, världens bästa frisör. Salongen ligger på Engelbrektsgatan 65 i Götet. Det var hon som kapade av mitt axellånga hår till mitt numera ganska korta.

Här är förresten hotellet vi ska bo på! http://www.kroatienspecialisten.se/Lagenheter-Zaja

Dessutom får jag besök av min kusin och hennes man......ja de är faktiskt gifta. De gör inte som jag och Carl, lever i synd. Nu när magen börjar synas är det lite svårt att förneka att jag syndat. Att det inte är storken som kommer har en liten flicka berättat för mig. Hon blev lite orolig för mig när hon hörde att jag inte hade några barn. Barnet tittade upp på mig med orolig blick och sa; Men du vet väl hur man gör? Jag hummade lite, full i skratt.
Jo, sa flickan. Man ligger i sängen på varandra och guppar upp och ner. Gör du så?
Nä, sa jag...(tänk annars vad hon säger hemma.......fröken sa att hon brukar guppar upp och ner.....)
Då kommer en pojke in i samtalet och säger till mig;
Det gör inget fröken, för man kan köpa barn på barnhem!

Allt ordnar sig!