torsdag 9 september 2010

Cykel

Nu har jag gjort det! Jag har cyklat. Nu har jag ont i rumpan. Det blev allt som allt 40 min, men det är bara för att jag var inkompetent. Jag tryckte på alla möjliga knappar på den där cykeln. Det blev kondition och sen tänkte jag inte mer på vad jag tryckte. Under passet tyckte jag att det gick väldigt lätt. Jag försökte höja, men cykeln sänkta själv farten........efter mina 20 minuter var jag knappt svettig. Nä, tänkte jag nu kör jag själv och började knappa igen. Då såg jag det! Jag hade missat att man ställde in level.....jag hade kört på level 1. Visst att jag är kass, men inte så kass. Nu körde jag 5 min på tyngre level ca 10 och sedan vila i några minuter på level 4 för att sedan köra 6 min till tungt. Med allt som allt blev det iaf 40 min. Imorgon ska det bli mer kvalité! Jag har en så härlig känsla i kroppen. Det var typ 6 månader sedan jag kände likadant.....ja just det.....precis innan jag blev med Rune! Sen så blev jag obehagligt medveten om att man skulle knappa in sin vikt på den där cykeln........jag får kanske väga mig imorgon bitti. Får se hur jag gör.............

En bekännelse! Jag hade tänkt fuska lite, springa en kortis på löpbandet. Jag tänkte att det där med ischias kanske bara var något jag fått för mig. Jag menar, vad kan en liten, liten, liten löparkilometer göra för ont? Jag gick till gymmet och när jag kom fram hade jag direkt ont i ryggen och ner i rumpa och lår.........att Gud kan straffa en sådär direkt är lite obehagligt...... Ja, jag sprang iaf inte. C kommer få putta runt mig när jag ska vända mig i sängen ändå! Det är väl det närmsta kul i sänghalmen han kommer...........=) Man vill ju inte bli med barn!

Vi är numera också ägare till en volvo v70! Bild kommer snart!

Grattis mormor!

Idag fyller världens bästa mormor år! Hon blir 70 år ung. Min mormor är bäst. Det finns ingen snällare eller någon som lagar bättre mat. Det är alltid lika trevligt att komma hem till henne och morfar. Det är synd att det är en bit mellan gbg och Hylte. Många födelsedagskramar till dig mormor!!!

Idag kanske vi blir bilägare på riktigt.......spännande!

Och idag ska jag träna för första gången på skitlänge. Det blir en runda till gymmet och jag ska köra ett stenhårt fartlekspass på löpbandet, benen ska vara så trötta att jag knappt kan gå av bandet efteråt.......eller så tar jag ett cykelpass med lagom pulshöjning i 20 minuter........jaja, nu är jag snart i gång iaf!