torsdag 8 april 2010

Vad jag är bra!

Jippi! Lisa sa till mig att jag skulle köra ett pass som jag tyckte var riktigt skoj utan klocka för att hitta tillbaka. Då körde jag ett backpass! Låter lite märkligt kanske, men jag har inte kört backe sen i somras och det är lite min paradgren. Med mina stockar till ben är jag grym i backe, inte så jag slår någon som är bättre. Men jag tycker att min starka sida är backarna i löpningen, jag tappar inte så fasligt där. Iaf, jag och C körde bara 15 min backe för att starta lite lugnt, dock sprang jag längre på 60 sek än jag gjorde innan Berlinmaran och jag hann en upprepning extra.

Detta behövde jag!!!!! Nu är jag med igen!

Löpning

Usch, jag är inne i en period med lite löpmotivation. Det hela hänger ihop med min viktminskning och alla dessa helger med mat, godis och alkohol. Det hela startar med att det är många roliga och trevliga helger med mat, dryck och gott sällskap. Men det innebär också en press på mig att försöka hålla vikten nere genom att springa långt och mycket (för mig). Detta i sin tur leder till att jag glömmer bort glädjen i löpningen. Det bli bara ett verktyg för något annat. Det gör att jag pressar mig själv så att jag till sist bara skiter i allt! Nu har det inte gått så långt dena gången. Jag försöker hänga i, ska träna resterande 4 dagar denna veckan så att det blir 5 träningspass.

Dessutom så ställde jag mig på vågen för första gången på länge nu för att se vad jag behövde jobba med. Det visade sig att jag vägde 56,3 kg! Jippie! Det är bara 4 hg från vikten jag hade innan alla dessa helger startade. Skönt, det är ju faktiskt bara ett rejält toalettbesök....=) Nä, men då gör det att jag kan lugna ner mig lite och hitta den rätta känslan igen.

Jag brukar ofta springa med C, men han är mycket, mycket snabbare än mig och därför pressar jag mig gärna mycket mer med honom med för att det inte ska gå för sakta. Det är ju bra, men att alltid ligga på smärtgänsen kan vara lite lurigt. Haha, han fattar inte riktigt hur nära jag ligger min maxgräns för igår när vi kommit halvvägs genom loppet så säger han: "Kan vi inte springa några km till för vädret är så gött!" jo, det hade vi kunnat, men nu lägger jag ju upp passet så jag precis klarar mig tillbaka. Den bomben måste han droppa innan vi startar! =)