onsdag 5 maj 2010

Min mamma!

Just nu längtar jag efter min kära mamma jättemycket! Det känns som om det var en evighet sedan jag träffade henne. Nu låter det som om jag vore 10 år, men jag har faktiskt råkat passera 27 nu. Fast det hjälps inte, jag saknar henne ändå. Det hade varit gott med en stor mammakram! Det är lite tråkigt att bo långt från familjen, men det är faktiskt så att jag inte kan tänka mig att bo i Gislaved eller i Hylte, kanske i Jönköping. Dessutom tror jag ingen av dem vill flytta hit heller!

Igår blev jag besviken på Biggest looser. Det var alldeles för blödigt. Jag var tvungen att byta kanal en stund för alll dramatik........lite väl amerikanskt till och med för mig!

Sedan är det detta med maskar! Det är skitäckligt med maskar. Då menar jag inte att hålla i dem för det är lugnt. Det äckliga är när man trampar på dem på asfalt och man hör det där tssssss. Ähu! Det betyder att jag absolut inte kan gå på dem och det är inte lätt att undvika när det regnat hela natten............åh, storstadsprobelm........=)