söndag 22 augusti 2010

Stor som en snopp!

Rune har precis avslutat sitt första, för mig, kännbara löparpass. Den körde nog ett snabbdistanspass för det var många korta intensiva dunsar under ett kort tag! Han är minsann ingen frimärkssamlare...det är en liten löpare som finns där inne. Den lille är ganska stor numera, 26 cm från huvud till tå eller 16 cm från huvud till rumpa. På kräftkvällen igår tänkte samtliga manliga deltagare på att Rune var ungefär lika lång som en snopp, ca 16 cm! Typiskt män, mina fördomar bekräftas! =) Den väger cirka lille väger hur som helst cirka 350 g!

För närvarande står det mellan en v70 eller en saab 9-5 i bilfrågan! Först var vi inne på en v40, men bagaget har bara fått negativ kritik och eftersom vi åker längre med övernattning så kommer vi behöva bagaget! Frågan är vad man får mest bil för spenderad peng.

Oj, nu tränar Rune igen! Så här tydligt har det aldrig känts innan! Mycket märklig känsla!
, nu ska jag träna. Eller iaf gå en promenad på ca en timme. Det är vad min rygg fixar. Jag jobbade hela dagen i fredags på min gamla idrottslärartjänst och på kvällen så mådde min rygg inte så väldigt bra. Tur att jag ska plugga i höst.