torsdag 5 augusti 2010

Hehe!

Lunchen gick lätt som en plätt......en styck ryggbiff ner i kistan och där har den stannat hela dagen.......Det är en konstig känsla det där, spy ena minuten och stoppa i sig mat andra. Men jag vet ju samtidigt att det är det enda som fungerar för mig.......ja och salta katter i tablettaskar förstås....

Kvällen har jag spenderat framför datorn för att kolla och samköra schema för de kurser jag ska läsa i höst! Det såg lite svårt ut till en början, men det ska nog gå tillslut. Jag läser 30 HP naturkunskap och 15 HP läs och skrivinlärning samtidigt......samt 7,5 HP Konflikthantering på 25% distans. Rune får se till att hålla sig i magen tiden ut!

Jaja, mamma. Nu kommer du säkert säga något om att ta det lugnt och så, men då säger jag bara sådan mamma sådan dotter och så pratar vi inte mer om det! Och skulle det inte hjälpa så har jag andra kort i min bakficka =) Puss mamsen!

När allt verkar lugnt......

.....ja då börjar man spy igen! Det har hänt två gånger än så länge idag och om en timme är det lunch med Cs familj på restaurang! Ska onekligen bli intressant.....eftersom jag hittills inte fått behålla något jag ätit!

Imorgon bär det av till en annan vacker kuststad, nämligen Karlskrona. Jippi!!! Där ska vi träffa Lisa och Mats. Det ska bli så skoj att ses igen. Jag ser fram emot det hur mycket som helst.

Nä, nu får jag nog ta och göra mig i ordning för lunchen!