söndag 21 mars 2010

Ny smak, i alla fall för mig!


Eftersom tentan i morgon håller på mellan halv nio och halv två så måste man ju ha lite mat. Då hittade jag den här, drickyoghurt med smak av hallon och lakrits! Antingen är det jättegott eller jätteäckligt.

Jag har sprungit ute idag. För första gången gick hela rundan på asfalt utan is. Det var grymt skönt. Jag tycker synd om dig i Stockholm Lisa, men det verkar vara lite hopp om det i alla fall. Jag sprang 12 km på en tid som var ungefär lika bra som på löpbandet vilket var skönt, C fungerade som draghjälp halva tiden och det hjälpt mig att hålla farten uppe. Dock är det sjukt mycket hundbajs, äckligt. Till och med GP hade en artikel om det!
GP hade en researtikel idag som handlade om vandring i Europa. Vi har sagt att vi inte ska vandra alls i sommar, men nu så har vandringssuget slagit till igen! Vi ska vandra Nikkaloukta via Vistasvaggi till Nallo för att sedan fortsätta mot Allesjaure och över Tjäktja och Singi till Keb. Vid Keb ska vi bestiga berget, det är dags nu! Sedan tillbaka till Nikka. Åh, jag ser fram emot det redan!