torsdag 15 april 2010

Tack alla för gratulationerna!

Tack för alla gratulationer igår! Det var en bra dag med fint väder och en trevlig middag på kvällen med några vänner. Att fylla 27 är inte så mycket att fira egentligen! =) Däremot fick jag en ursäkt att baka! Det blev en stor devil´s cake, chokladkaka med chokladglasyr inuti och runt. Den var god, men jag gillar inte sockerkaka speciellt mycket egentligen. Receptet hittade jag i Systrarnas söta, en bakbok jag rekommenderar varmt. Där finns så mycket goda recept!

Igår hann jag med en löptur på ca en mil också. Det var så tungt. De där 21 km satt rejält i benen. Det är jobbigt när man måste kämpa för varje steg från första löparsteget, men då får man försöka komma ihåg den där känslan som man får när man är i mål. Det är den jag jagar sådana dagar.

Idag ska jag gå på en föreläsning som är lite svår att motivera sig till. Det handlar om IKT, alltså dator och internetanvändning i skolan och i synnerhet smartboard. Det är ju toppen med alla dessa hjälpmedel, men kommer jag någon gång få jobba med datorn så som jag vill i skolan? En till en (alla elever ska ha en dator) kan kännas långt borta ibland, fast att det skulle vara så bra. Smartboard verkar också vara så himla roligt, men det känns också som en omöjlighet med dagens ekonomi. Det är som en tryckkänslig skärm typ. =) Men det är bara att ta sig i kragen och gå dit!

Våra nya tapeter kom igår. De är så snygga, köpta från Måleributiken i Alvik. Kolla in där för de har så mycket snygga tapeter! C har målat väggen i brunt med glans i, Beckers bestå tror jag.....haha, han kommer tortera mig för att jag inte kommer ihåg de rätta namnen. Det blir iaf skitbra! Han ska sätta upp tapeterna ikväll. Jag funderar på om jag ska vara skitjobbig och komma med små smarta tips under hela tiden han kämpar eller om jag ska fly till vardagsrummet och hålla tyst........få se hur jag gör. =)

Förresten, var det någon som såg Biggest looser när Bob var hemma hos silverlaget för personlig träning? Det var så roligt när han tog fram yoghurten ur kylskåpet, snacka om reklam! Han sa typ, jag vet vad ni ska ta när ni blir sugna, ta en yoplait (vet inte hur det stavas), bara 110 kcal. (Bob håller upp den lilla burken) Visst är det heeeeeeeeeeeelt otroooooooooooligt bara 110 kcal, så när ni blir sugna; ta en youplait.