torsdag 4 november 2010

Köttbullar på ikea

Sista pluggdagen sen är det över! Inga fler salstentor....jippi. Sen är det bara arbeten och det passar mig mycket bättre. Jag är bättre på det än tentor egentligen.

Det gick så bra igår på kakelstället och på Ikea! Vi gick in på FF kakel, för övrigt en bra butik med bra och kunnig personal, och vi hade valt och var klara fem minuter senare, utan bråk. Sen var det ikea. Då åt vi köttbulletallrik för 16 kr (det är billigt, smålänningen i mig talar!!) först, som en säkerhetsåtgärd. C var proppmätt efter, det var inte jag......jag hade kunnat äta en tallrik till, minst. Men eftersom jag ser min barnmorska framför mig varenda gång jag vill ta mer så blev det inte så..... Iaf så köpte vi en badbalja och små kräk eller tvätthanddukar till Rune och hyllplan och lådor till hallen. När vi gick där förklarade C för mig att vi absolut inte skulle stanna någonstans för vi behövde inget, så han tog mig i handen och drog runt mig i självplocket. Fast när vi kom till kastrullerna, så avek han.....för en ny liten kastrull det behövde vi minsann.......Vi var båda nöjda och glada när vi kom hem iaf.

Det såg nog lite roligt ut när vi lastade ur bilen igår. Jag stod och höll upp hissdören med ett äppelskrutt i handen, medan C bar saker till hissen......jäkla lat tant han har till flickvän tänkte nog de som gick förbi.